Ei tätä kukaan kuitenkaan koskaan lue. Eikä sillä niin väliä koska harvemmin minua jaksaa kiinnostaa mitään tänne kirjoittaakaan. Tämä alkuvuosi on ollut aika rankka. Kielessä oli tai siis paremminkin on epämääräinen näppylä. Lääkäri-setä tosin totesi, että tuskin tuo mitään on. 99.9% todennäköisyydellä kyseessä on haava. Hammaslääkäri oli hirveän huolissaan ja se sai sitten minutkin huolestumaan. Tuo asia on nyt sitten jokseenkin kunnossa. Tällä viikolla kai saanen viralliset tulokset asiasta.

Irtisanominen ei sekään ollut hauska homma. Meidän yksikkömme edustajat päätettiin sitten laittaa ulos ja palkata tismalleen samaan hommaan henkilöstövuokrausyrityksen kautta. Nerokasta, eikös?

Ajattelin, että uusien töiden etsiminen voisi olla vaihtoehto, mutta taidan aloittaa töiden etsinnän vasta Japanin reissun jälkeen. Ei sitten tarvitse selitellä sitäkään. Näiden kivojen juttujen lisäksi on äitillä syöpä levinnyt luustossa. Onneksi ei kovinkaan pahasti, luusyöpä on hidas ja vittumainen tauti, mutta ei kovinkaan tehokas. Luulimme hetken kyllä, että syöpä olisi päättänyt levitä äidin maksaan / sisäelimiin kun maksa-arvot olivat koholla. Onneksi tästä ei sitten kuitenkaan ollut kysymys. Äidin sappikivethän ne vain arvoja nostattelivat. Onneksi näin.

Uusi kämppä on osoittautunut ihan mukavaksi. Tilaa on riittämiin kahdelle mölliäiselle. Saa rauhassa paukuttaa koulutehtäviä. Tardenomin opinnot on jo pitkällä. Pitäisi vain yksi suunnattoman hyödyllinen kieli tässä vielä saada pääkoppaansa taotuksi. Nimittäin ruotsi. Ruotsin suunnattomasta hyödyllisyydestä voi lukea vaikkapa täältä >http://www.pakkoruotsi.net/

Pankkiakin pitäisi vaihtaa. Meno Sampossa täyttää jo tragikomedian piirteet. Uskottavuus kärsii aika pahasti. Saldoissa on huhupuhujen mukaan ollut paljonkin heittoa.Itse en ole edes uskaltanut kirjautua palveluun. Kummastuttaa sekin, että pakotetaan pankin asiakkaita päivittämään tietokoneita. Siis wtf? Myöntäähän Sampo pankki 100e avustuksen, (En jaksa etsiä tätä juttua, googlesta se löytyy kuten opettaja(ni) sen sanoisi) mutta asiakkaan maksettavaksi jää silti iso summa.

Aika monet taitanevat siirtää rahansa kilpaileviin pankkoihin ja ihan syystäkin. Ei kenenkään tarvitse moista kohtelua / sähläämistä katsella. Massi on kuitenkin tärkeä juttu elämässä,
toisinaan liiankin.