No niin. Oli tylsää. Päädyin sitten hieman säätämään ja loin tällaisen uuden hyvin yksinkertaisen layoutin. Koko roskan tekoon tuhrautui vajaat kaksi tuntia. Koodaustaidot kun olivat pahasti päässeet ruostumaan. Kuka tahansa ammatti-ihminenhän tällaisen loisi alle 10:nessä minuutissa.

Keitin kullalle vähän kahvia. Se kai sopii hyvin yhteen Cambridge kuurin vaniljajuoman kanssa. Ainakin vaniljakahvi on hyvää joten kenties tietoon on luottaminen.Sitä pitäisikin ostaa. Pikkusikareitakin ehkä. Puuttuu vain humidori. Sikareissa on se huono puoli, että ne tuppaavat kuivumaan.

Uutiset pauhaavat taustalla. Kemijärvi yrittää pakkolunastaa Stora Enson tehdasta.Tuskin se tulee onnistumaan. Sikäli olisin mielissäni jos näin kävisi. Toivon mukaan se liimapuupelleily ei ikinä tule toteutumaan. Kuulopuheiden mukaan alueen puuaines ei edes kelpaa liimapuuksi. Liimapuuta lisäksi tuotetaan jo nyt ihan liiaksi. Hölmöläisten hommaa. Pörssiyhtiöille riittää vain se, että saadaan tuotetuksi maksimaalista voittoa. Hulluksi on maailma mennyt.

Minullakin päässä pimenee. Olen tänään harkinnut hieman, että vaihtaisin tämän nykyisen käyttöjärjestelmäni sitten Vistaan. Vistan kanssa on kyllä lukuisilla ihmisillä ollut paljon ongelmia joten sinänsä vähän mietityttää. Microsoft ei vain tykkää tukea meitä jotka yritämme sinnitellä eteenpäin vanhoilla käyttöjärjestelmillä. Nykyään käytössä on Windows 2000 sp4. En ikinä vaivautunut päivittämään XP:hen koska koin keskeiset erot käyttöjärjestelmien välillä aika pieniksi. Samalle kernerillehän Vistakin perustuu, mutta tietoturvaominaisuuksiin on panostettu selvästi enemmän.

Lisää uutisia. Sampo on vihdoin saanut nettipankin toimimaan. Niinhän eilenkin toitotettiin. Epäilen kyllä, että ongelmia esiintyy vielä jatkossakin. Olen vakaasti päättänyt siirtää varani Nordeaan. Ärsyttää siinä määrin se java-palikka.